Voor een groothandel uit Franeker in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor de sealafdeling.

Ben jij fulltime beschikbaar, kan je nauwkeurig werken en ben je leergierig dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Je komt te werken bij één van de grotere spelers in deze markt die vooruitstrevend en nog steeds groeiende is.

Het zal jouw taak zijn om efficiënt en volgens orders correct en op tijd logo’s te verwerken volgens de aangegeven specificaties en vereiste kwaliteitsnormen. Daarnaast  moet je de orders verzendklaar maken voor aflevering aan het magazijn.

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en divers team met passie voor hun vak dat als doel heeft mensen een prettige werkdag te bezorgen door middel van het leveren van duurzame en comfortabele kleding dan zit je hier op je plek.

Ben je geïnteresseerd in deze mooie functie binnen dit mooie bedrijf neem dan z.s.m. contact op met Siep de Bruin op nummer 06-82141224 of stuur een mailtje naar siep@vzmuitzendgroep.nl

Solliciteer direct op deze vacature